Chantals pyjama party

Chantal Janzen viert nog eenmaal een feestje in slotaflevering Chantals Pyjama Party

RTL 4 - vrijdag 24 februari om 20:11

© RTL
Kandidaten kunnen zich niet voorbereiden op dit spelprogramma, simpelweg omdat ze zelf nog niet weten dat ze meedoen. Chantal Janzen selecteert ook deze week in Chantals Pyjama Party nietsvermoedende mensen uit haar publiek om te strijden voor een droomvakantie.

Chantal Janzen trekt voor de laatste maal een vers setje nachtkleding uit de kast voor Chantals Pyjama Party. Ook deze week haalt de presentatrice weer nietsvermoedende mensen uit het publiek die de kans krijgen een droomvakantie te winnen. Maar voordat ze op reis mogen moeten ze een reeks spannende spellen tot een goed einde zien te brengen en dat valt niet mee.

Chantal Janzen

Het avondvullende spelprogramma is voorlopig de laatste grote studioshow die Janzen gaat maken. De komende tijd is ze druk met een zelfbedachte, komische dramaserie over samengestelde gezinnen waar ze ook nog een hoofdrol in speelt. Wel blijft Janzen te zien in Beat the Champions (dat vanaf 5 maart weer wekelijks te zien is) en zit ze weer in de jury van Holland's Got Talent, wat ze zelf omschrijft als een fantastische vakantiebaan.

Opvolger Chantals Pyjama Party

Fans van spelprogramma's hoeven na deze aflevering echter niet in zak en as te zitten: vanaf 3 maart kijk je iedere week om 20:00 uur naar een nieuwe aflevering van De Verraders.

Meer over