Charlie's Angels

Charlie's Angels keren terug voor een nieuw avontuur

RTL 7 - donderdag 30 maart om 20:27

© Sony Pictures
In Charlie's Angels zien we weer stoere, sterke vrouwen in een nieuw jasje die hun krachten bundelen om opdrachten tot een goed einde te brengen.

Charles Townsend Agency biedt sinds kort zijn beveiligings- en onderzoeksvaardigheden ook internationaal aan. Nu zijn ze uitgebreid, met de slimste, meest onverschrokken en best opgeleide vrouwen over de hele wereld. Ook wel Charlie's Angels genoemd. 

Charlie's Angels

In deze reboot van Charlie's Angels, oorspronkelijk begonnen als televisieserie, zien we Elena (Naomi Scott), uitvinder van Calisto: een revolutionaire duurzame energiebron. Als haar uitvinding in verkeerde handen valt voegt ze zich bij veiligheids- en opsporingsdienst Townsend Agency. Samen met Sabina Wilson (Kirsten Stewart) en Jane Kano (Ella Balinska) vormen de drie een supertrio.

Drew Barrymore

In de vorige filmversies Charlie's Angels uit 2000 en Charlie's Angels: Full Throttle uit 2003 eiste producer Drew Barrymore, die ook in die twee films een van de hoofrollen vertolkte, dat er geen pistolen zouden worden gebruikt. Enkel met hun vechtkunsten en hier en daar een attribuut moesten de dames de slechteriken van zich afslaan.

In deze filmversie uit 2019 gooien ze het over een hele andere boeg. De film zit vol explosies en ander wapengekletter. 

Het is trouwens geen toeval dat deze film in 2019 uitkwam. Drew Barrymore bezat de rechten van Charlie's Angels tot 2019, daarna kwamen ze weer in handen van Sony Pictures. 

Meer over