Chasing Waterfalls

Amy vindt naast watervallen ook iets anders moois in Chasing Waterfalls

RTL 8 - dinsdag 12 juli om 20:28

© ???? ???????????? ????
Films over personen die een reis maken en daardoor ook zichzelf leren kennen behoren tot een populair genre. In Chasing Waterfalls is Amy opzoek naar bijzondere watervallen en vindt uiteraard ook iets anders.

Amy Atwater (Cindy Busby) werkt voor een online outdoor-reismagazine in Seattle. Amy zou het liefst iets met haar hobby fotografie gaan doen. Wanneer een van hun vaste fotografen de opdracht voor een artikel terug heeft gegeven, trekt Amy de stoute schoenen aan en vraagt of zij hiervoor in aanmerking kan komen. De opdracht bestaat uit het fotograferen van verborgen watervallen in het Pinewood Lakes-gebied.

Chasing Waterfalls

Het is nog maar de vraag of sommige van die watervallen echt bestaan. Het zouden ook slechts legendes kunnen zijn, aangezien er van sommige geen officiële gegevens bestaan. Tijdens haar klus raakt Amy al snel verdwaald, maar ontmoet wel de knappe, gescheiden gids Mark North (Christopher Russel). Niet alleen kan hij har helpen met het vinden van die watervallen, er bloeit ook nog eens iets op tussen die twee.

Metafoor

De titel Chasing Waterfalls staat natuurlijk niet alleen letterlijk voor Amy's zoektocht naar de watervallen. De titel staat ook als metafoor voor Amy's leven. De popband TLC had in de jaren 90 een grote hit met dezelfde titel: Waterfalls. Het nummer vertelt over hoe mensen immateriële dromen najagen zonder na te denken over de gevolgen.

Meer over