Chateau Meiland

De Meilandjes schakelen een hondencoach in voor hondje Bijoux

SBS 6 - maandag 20 maart om 20:30

© Talpa
Terwijl werklieden in de woning herrie maken zijn Erica en Martien druk met de tuin. Een hondencoach komt in deze aflevering van Chateau Meiland langs om een oorzaak te ontdekken voor het probleemgedrag van Bijoux. Erica wil nog een hondje uit het asiel halen.

Deze aflevering van Chateau Meiland staat in het teken van flora en fauna. De familie heeft het gehad met de luidruchtige verbouwing van hun woning en richt zich op de tuin om zo te ontkomen aan de werklieden en hun voortdurende geklop en geboor. Ten tijde van de opnames was het nog volop herfst, het ideale moment om bomen en struiken te snoeien en te verpoten omdat de sapstromen grotendeels gestopt zijn.

Hond Bijoux in Chateau Meiland

Ondertussen ontfermt een hondencoach zich over Bijoux, de hond begint hetzelfde nerveuze bijtgedrag te vertonen als de inmiddels overleden Bommel. Dat is extra pijnlijk omdat Erica juist van plan was een nieuw hondje uit het asiel te halen. Daarnaast bezoekt de familie een brocante om inspiratie op te doen voor de inrichting van hun toekomstige pension.

Meer over