Chateau Meiland

Een ouderwets chaotische verhuizing in Chateau Meiland

SBS 6 - maandag 17 april om 20:27

© Talpa
Leroy en Maxime willen binnen drie dagen verhuizen naar hun nieuwe miljoenenvilla. De hele familie en hun vrienden- en kennissenkring springen daarom ook in deze aflevering van Chateau Meiland bij om de klus te klaren. Het pension blijkt verborgen gebreken te hebben.

De verhuizing van Leroy en Maxime zorgt bij de hele familie voor stress in Chateau Meiland. Het stel wil binnen drie dagen helemaal over zijn naar hun nieuwe miljoenenvilla. Om die klus te klaren moeten naast de Meilandjes ook de gehele vrienden- en kennissenkring bijspringen. Maxime heeft kritiek op de manier waarop Leroy de muren schildert.

Martien en Erica

Martien en Erica hebben ondertussen slapeloze nachten over hun pension: bij een inspectie van de dakkapel zijn verborgen gebreken ontdekt. Mogelijk moet hij helemaal vervangen worden. Dat zou een forse financiële strop voor de familie zijn. Om alvast geld te besparen gaat het hele gezin op tegelzetcursus. Het plan is om alle negen badkamers zelf te betegelen, maar dat kost tijd die de Meilandjes eigenlijk niet hebben.

Meer over