Chateau Meiland

Erica Renkema kan haar familieleden even niet uitstaan

SBS 6 - maandag 30 oktober om 20:27

© NLZiet

Hoewel de sfeer in Chateau Meiland vaak enorm goed, is dat in deze aflevering toch even een ander verhaal. En dat is vooral te danken aan Erica, die haar familieleden op momenten wel achter het behang kan plakken.

Wat moeten de gasten in het pension voorgeschoteld krijgen, biologische of vrije-uitloopeieren? Dat is de vraag waar de familie Meiland mee worstelt. Martien gaat daarom in deze aflevering van Chateau Meiland met Erica naar de boerderij waar hij altijd zijn boter, kaas en eieren haalt. Blijkbaar is het niet diervriendelijk genoeg, want Erica is helemaal niet blij met wat ze daar ziet. Daarnaast stoort ze zich eraan hoe onverschillig Martien in de milieuproblematiek staat.

Surprisefeestje

Erica heeft duidelijk een niet al te beste bui, want ook de verrassing geregeld door Martien en Maxime valt niet in de smaak. Ze is zo van slag dat ze liever naar huis gaat dan op haar eigen feest te verschijnen met verentooien die zo van De Toppers hadden kunnen zijn. Zonder al teveel verklappen, loopt dit echter met een sisser af. Uiteindelijk besluit ze toch te gaan en daar krijgt ze geen spijt van, want ze heeft 'de avond van haar leven'.

Wil je niets missen van Chateau Meiland? Houd dan deze pagina in de gaten. 

Meer over