Chateau Meiland

Feestelijke fiasco's en onaangename belletjes in nieuwe aflevering Chateau Meiland

SBS 6 - maandag 25 september om 20:30

© Talpa
Het nummer van Erica is per ongeluk op de website van het pension beland en nu krijgt ze belletjes van ongure types. En dan heeft ze nog meer pech, want de uitnodigingen voor haar verjaardag zijn niet goed verstuurd, zo blijkt in deze aflevering van Chateau Meiland.

Erica, de altijd sprankelende matriarch van de familie, bevindt zich in deze aflevering van Chateau Meiland in een uiterst ongemakkelijke situatie wanneer haar mobiele nummer plotseling op de website van het pension belandt. Dit leidt tot een stroom van telefoontjes van onguur ogende types die haar op zeer ondeugende wijze benaderen. 

Erica's verjaardag in Chateau Meiland

Als dat nog niet genoeg kopzorgen oplevert, staat haar zestigste verjaardag ook nog eens voor de deur. Appeltje eitje, zou je zeggen. Maar niets is minder waar. De voorbereidingen gaan niet helemaal volgens plan. De uitnodigingen voor de gasten blijken namelijk deels te zijn gewist van haar telefoon.

Het feest belooft echter een spektakel te worden, want het thema is 'Charleston'. De familie gaat dan ook naar een kledingverhuurbedrijf om geschikte outfits te passen. 

Wanneer is Chateau Meiland op televisie te zien?

Chateau Meiland is sinds 28 augustus weer iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Deze aflevering volgt op maandag 25 september 2023.

Meer over