Chateau Meiland

Huishoudster Nadège keert terug in Chateau Meiland

SBS 6 - maandag 13 november om 20:27

© NLZiet
Nadège Coffinet, huishoudster in Chateau Marillaux, werd een goede vriendin van de familie. Nu ze is hersteld van haar ziekte doen de Meilandjes in deze aflevering van Chateau Meiland een rondje Nederland met haar; ze gaan onder meer een visje eten in Volendam.

De vaste kijkers van Chateau Meiland kunnen in deze nieuwste aflevering hun hart ophalen, want Nadège is terug!

Lees ook: Alles over Chateau Meiland 

Nadège Coffinet

De voormalig huishoudster uit Frankrijk is toevallig even in Nederland en kan dan ook een bezoekje aan de Meilandjes niet overslaan. Om haar een welkom gevoel te geven, heeft de familie een vol programma voor haar in petto om haar in de vier dagen dat ze er is uitgebreid kennis te laten maken met ons kikkerlandje. En daarbij kunnen plaatsen als Noordwijk, Amsterdam en ook het prachtige Volendam niet ontbreken.

Gezondheid

Het belooft sowieso een ontroerend weerzien te worden, vooral omdat Nadège recentelijk herstellende is van een ernstige ziekte. Gelukkig gaat dat inmiddels de goede kant op, zo liet ze recent nog weten. "Ik ben weer helemaal gezond en kan alles aan. Daarom heb ik dubbel genoten van de dagen die ik in Nederland was", vertelde ze. "En ik heb geslapen in Code Rosé, de B&B van Martien en Erica in Noordwijk. Ze hebben er echt iets prachtigs van gemaakt."

Wil je nu niets missen? Chateau Meiland is iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over