Chateau Meiland

Martien gaat weer klussen in Chateau Meiland

SBS 6 - maandag 13 september om 20:30

© Talpa
Martien en Erica zijn in Chateau Meiland nog altijd druk met de inrichting van hun nieuwe villa in Noordwijk. Terwijl Erica met grof geschut de buitenboel aanpakt, neemt Martien de boormachine ter hand om het familieportret op te hangen.

Zelfs na zes seizoenen Chateau Meiland zijn Martien en Erica nog lang niet uitgeklust. Ook vanavond is het stel weer druk met allerlei klusjes nu de verhuizing van Hengelo naar Noordwijk achter de rug is.

Martien met boormachien

Binnen in de villa is Martien op missie met de boormachine. Eerder dit jaar lieten de Meilandjes zich vereeuwigen op een statig familieportret dat een ereplekje krijgt in de keuken, boven zijn trendy bistro-tafeltjes. Daarna wacht een grotere uitdaging als hij een loodzware spiegel op wil hangen aan een haakje dat daar op het eerste gezicht niet geschikt voor lijkt.

Erica doet de buitenboel

Erica ontfermt zich over de buitenboel. De reusachtige tuinornamenten die ze hadden meegenomen uit de Achterhoek blijken toch een maatje te groot. Daarom gaat Erica ze te lijf met een slijptol.

Meer over