Chateau Meiland

Maxime geeft haar jawoord in slotaflevering Chateau Meiland

SBS 6 - maandag 28 november om 20:30

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
De grote dag van Maxime en Leroy is aangebroken in deze aflevering van Chateau Meiland, dus is de familie Meiland al vroeg uit de veren. Ze staan voor een raadsel als er steeds schelpjes in Maximes schoen zitten. Tijdens de ceremonie houdt niemand het droog.

Wekenlang heeft Maxime Meiland toegeleefd naar haar bruiloft en nu is het eindelijk zover. In de laatste Chateau Meiland van dit seizoen geeft ze haar jawoord aan Leroy in Oegstgeest. Erica geeft haar dochter weg en ze ziet er zo goed uit dat Martien zowaar weer verliefd op haar is. Volgens verwachting houdt niemand het droog tijdens de ceremonie.

Bruiloft Maxime Meiland

RTL Boulevard-kijkers hebben die al deels kunnen zien. Maxime had aangegeven dat ze geen andere camera's erbij wilde, maar het entertainmentprogramma maakte toch stiekem opnames. De bruid was daarvan niet gecharmeerd, vertelde ze aan het ANP. "Ik geef al zoveel, dan had ik graag gezien dat onze grote dag toch een beetje privé was gebleven."

Hoe het getrouwde leven bevalt, is volgend jaar te zien in seizoen 8. Vanaf volgende week is er namelijk iedere maandag een gloednieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa Is Kassa te zien. 

Meer over