Chateau Meiland

Maxime Meiland krijgt heimwee naar het Franse leven in Chateau Meiland

SBS 6 - maandag 26 september om 20:30

© https://redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/
De familie Meiland is met aanhang naar Frankrijk gegaan om de verkoop van chateau Marillaux af te ronden. Deze aflevering van Chateau Meiland wordt dan ook een weerzien met oude bekenden die heftige emoties oproept bij Maxime, die spontaan heimwee krijgt.

De Meilandjes kregen onlangs heuglijk nieuws: er was een koper gevonden voor het Franse kasteel waar Chateau Meiland z'n naam aan ontleent. Op stel en sprong vertrok de familie richting het zuiden om de verkoop officieel te maken. 

Chateau Marillaux

Dat voelt voor vaste kijkers als een herhaling van zetten. Martien en Erica meenden in de slotaflevering van seizoen vijf al dat de deal rond was. Ook toen kwamen ze met familie en vrienden naar het kasteel. Kort daarop bleek dat de Nederlandse koper de financiën niet rond kreeg, waardoor het chateau weer op de markt kwam.

Maxime Meiland

Nu lijkt het er toch echt van te komen en de verkoop maakt Maxime emotioneel. Ze begint te twijfelen of ze Marillaux wel van de hand moeten doen. Of gaan ze elders in Frankrijk een nieuwe plek zoeken?

Meer over