Chateau Meiland

Nieuwe liefde Erica vanavond te zien in Chateau Meiland

SBS 6 - donderdag 25 maart om 20:30

© Talpa
Het nieuws dat Erica Meiland een nieuwe vlam heeft is nog heet, maar nu al doet de man in kwestie zijn intrede in de tv-serie van de beroemde familie. Al is het niet helemaal zoals Erica het voor ogen had: Martien en Maxime begluren het stel tijdens een date...

Het is geen geheim dat Erica en Martien Meiland geen liefdeskoppel meer vormen. Immers, Martien is van de herenliefde en tja, Erica is toch echt een vrouw. Lange tijd leefden de twee daarom platonisch samen, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Erica heeft namelijk een nieuwe vlam! De man in kwestie heet Sander en is een privé-detective. In hoeverre er van dat laatste nog sprake kan zijn nu hij zijn intrede zal doen in de populairste tv-serie van Nederland, is natuurlijk nog maar de vraag.

Martien en Maxime gaan spioneren

Het nieuws werd pas deze week bekend en nu al doet de detective zijn intree in het programma, dat al veel eerder is opgenomen. Dat riekt naar een sterk staaltje planning vanuit de SBS-burelen. In de aflevering van vanavond krijgt de kijker Sander dus al te zien. Maar dat gaat niet helemaal zoals Erica dat bedacht had. Want waar de moeder des huizes had gehoopt op een rustige wandeldate met haar prille liefde, kunnen Martien en dochter Maxime hun nieuwsgierigheid niet bedwingen. Na een wilde achtervolging, weten ze onopgemerkt de afgelegen date-locatie te vinden en bespioneren ze de prille liefde vanuit de bosjes. Hopelijk heeft Erica niets door. Alleen zijn die zonnebrillen wel voldoende als vermomming?

Meer over