Chateau Meiland

De Meilandjes vieren feest na feest in Chateau Meiland

SBS 6 - maandag 23 oktober om 20:27

© Talpa
Martien is in deze aflevering van Chateau Meiland samen met zijn twee dochters bezig met de geheime organisatie van het grote feest voor Erica's verjaardag. Voordat het zover is houden ze eerst een kleinschalig feest met alle gasten in het pension.

De Meilandjes laten in deze aflevering van Chateau Meiland de wijnproeverijen en verbouwingen even achter zich, want het is tijd voor een feestje. De zestigste verjaardag van Erica Renkema, om precies te zijn.

Lees ook: Blijf op de hoogte van Chateau Meiland 

Lading lossen

Voordat het feest echter losbarst, is het eerst tijd voor een andere belangrijke zaak: het inpakken van de aanhanger, maar vooral het rijden ermee. Erica lijkt het maar niet onder de knie te krijgen. Gelukkig staan de beste stuurlui altijd aan wal en geven Martien en Maxime haar aanwijzingen.

Erica Renkema

Wanneer de lading eenmaal gelost is, verschuift de focus gelukkig naar iets veel leukers. Martien heeft samen met zijn dochters in het geheim gewerkt aan de organisatie van een spectaculair jubileum voor Erica.

Dat geheim blijft echter nog even verborgen, want eerst wordt er nog genoten van een klein en intiem feestje in het pension. Hierbij wordt Erica aangenaam verrast door een heerlijke taart, zorgvuldig geregeld door Martien, en de aanwezige gasten worden geïnstrueerd om haar luidkeels toe te zingen.

Wanneer is Chateau Meiland op televisie te zien?

Chateau Meiland is iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over