Chateau Meiland

Martien Meiland is er helemaal klaar mee in Chateau Meiland

SBS 6 - maandag 16 oktober om 20:29

© Tom Cornelissen
Maxime heeft een veel te groot huis gekocht, dus ze heeft in deze aflevering van Chateau Meiland hulp van haar ouders nodig bij het onderhoud. Martien neemt het grasmaaien op zich en krijgt een nat pak als de sproei-installatie automatisch aan gaat.

Omdat Maxime zichzelf eigenlijk een veel te groot huis heeft aangeschaft, hebben haar ouders besloten om eindelijk te hulp te schieten. Met enige weerstand stapt Martien op de grasmaaimachine om het gras te maaien. Nu lijkt daar niets mis mee te kunnen gaan, maar niets is minder waar. Op het moment dat de automatische sproei-installatie in werking treedt, eindigt hij doorweekt. En daarom is hij er al gauw klaar mee.

Martien Meiland

In hun eigen pension gaat het gelukkig wel van een leien dakje. Melissa, de Nederlandse Nadège zoals Martien haar graag noemt, heeft haar plek gevonden in het achterhuis. Het is nu tijd voor de familie om haar boudoir te inspecteren, en het lijkt er sterk op alsof de voormalig kasteelheer zelf verantwoordelijk is geweest voor de stijlvolle inrichting. 

Wanneer is Chateau Meiland op televisie?

Chateau Meiland is iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Deze aflevering volgt op 16 oktober 2023.

Meer over