Chateau Meiland

De Meilandjes zijn toe aan een welverdiende vakantie in slotaflevering Chateau Meiland

SBS 6 - maandag 20 november om 20:27

© Talpa
Nadège gaat na een bezoek van vier dagen terug naar Frankrijk. De Meilandjes beloven haar volgend jaar op te komen zoeken in Limoges. Martien focust zich in deze aflevering van Chateau Meiland op de première van de Sinterklaasfilm waar hij een rol in heeft.

Na bijna 32 weken - exclusief korte zomerstop - is het dan zover: vandaag is de allerlaatste reguliere uitzending van Chateau Meiland van 2023 te zien.

Huishoudster Nadège

In deze aflevering is het gelijk een komen en gaan. Nadège, de voormalig huishoudster van de familie Meiland, maakt zich namelijk op voor haar terugkeer naar Frankrijk. De familie brengt haar vroeg in de ochtend naar het station in Rotterdam, wetende dat ze elkaar volgend jaar in Limoges zullen ontmoeten. 

En terwijl Nadège afscheid neemt, staat Martien voor een andere opwindende gebeurtenis. Hij heeft vroeg in de ochtend de première van een Sinterklaasfilm, waarin hij verschijnt als zijn alter ego Jean Claude. 

Maastricht

Daarna is het echter wel hoog tijd voor een welverdiende vakantie. Met de herfstvakantie voor de deur en de kleintjes die ook vrij zijn, besluit de familie ook nog even een bezoek te brengen aan wat wel eens hun favoriete stad in Nederland zou kunnen zijn: Maastricht.

Deze Limburgse stad staat bekend om zijn charme, geschiedenis en gezellige sfeer. De familie geniet dan ook aan de ene kant van de herfstachtige sfeer, terwijl ze het volgende moment belanden in een pretpark. Daar vermaken zowel de meisjes als Martien zich rijkelijk.

Niets missen? Deze aflevering van Chateau Meiland is op maandag 20 november 2023 vanaf 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over