Chateau Meiland

Martien en Erica staan er helemaal alleen voor in Chateau Meiland

SBS 6 - maandag 18 juli om 21:25

© Talpa
Martien en Erica staan er in deze herhaling van Chateau Meiland helemaal alleen voor. Maxime is een paar dagen in Nederland en laat de zorg voor de gasten aan haar ouders over. Erica doet ondertussen pogingen haar moeder naar het chateau te krijgen.

Martien en Erica Meiland hadden het al druk in Chateau Meiland, maar deze week hebben ze helemaal geen moment voor zichzelf. Eerder dit seizoen verloren ze al de steun van huisvriendin Caroline, die met een burn-out en een versleten heup terugkeerde naar Nederland. Maar nu knijpt dochter Maxime er ook nog eens tussenuit.

Erica Meiland

De jongste dochter van de kasteelheer gaat een paar dagen naar Nederland zodat haar ouders de chambres d'hôtes in hun eentje moeten runnen. Gelukkig lijkt Erica nog altijd onvermoeibaar. Ze zet zich zelfs in om haar moeder naar Frankrijk te krijgen. Geen makkelijke klus, want de vrouw is inmiddels de negentig gepasseerd en ziet enorm op tegen de lange reis. Maar Erica heeft een manier bedacht om de oude dame toch naar Marillaux te halen.

Meer over