Chateau Meiland

Martien gaat tonknuppelen en Caroline stopt ermee

SBS 6 - maandag 11 juli om 21:25

© Talpa
Martien is in deze herhaling van Chateau Meiland voor tv-klussen in Nederland, maar maakt ook tijd vrij om zich in zijn oude woonplaats Noordwijkerhout aan het traditionele tonknuppelen te wagen. Op het chateau zit Caroline er doorheen: ze besluit te stoppen.

Een veelbewogen voorlaatste aflevering van Chateau Meiland. Vorige week was al te zien hoe Martien voor televisiewerk twee weken naar Nederland ging. Tussen de opnames van Ranking the Stars en Cash or Trash door is er ook tijd voor ontspanning.

Tonknuppelen

Meiland keert terug naar zijn geboortedorp Noordwijkerhout waar de jaarlijkse kermisweek gaande is. Met zijn oude vrienden waagt Martien zich aan het traditionele tonknuppelen: in teamverband zoveel mogelijk houten tonnen stukgooien.

Caroline van Eeden

In Frankrijk gaat het er een stuk minder relaxed aan toe. Huisvriendin Caroline is na maanden zwoegen aan 't eind van haar latijn. Geplaagd door heimwee en de behoefte haar familie weer te zien neemt ze een dramatisch besluit: ze verlaat Chateau Marillaux en gaat terug naar huis.

Meer over