Chateau Meiland vips

Patricia Paay en Wolter Kroes komen de boel op stelten zetten in Chateau Meiland VIPS

SBS 6 - maandag 25 maart om 20:27

© Talpa
De Meilandjes verwelkomen in deze aflevering van Chateau Meiland VIPS Patricia Paay en Wolter Kroes in hun pension in Noordwijk. De familie heeft twee dagen vol activiteiten, spelletjes en natuurlijk ontzettend veel geklets gepland met de BN’ers.

Openhartige gesprekken, verwennerij en volop hysterie: een weekend over de vloer bij de Meilandjes is allesbehalve saai. In Chateau Meiland VIPS opent de familie Meiland de deuren van hun pension Code Rosé in Noordwijk voor twee bekende Nederlanders: Patricia Paay en Wolter Kroes.

Martien Meiland

Hoewel de gasten een dagje relaxen wel zien zitten, krijgen ze nauwelijks tijd om stil te zitten. De familie heeft allerlei leuke activiteiten gepland. Het in de watten leggen van de gasten is hard werken voor de Meilandjes. “Ik was gewoon om half zes mijn bed uit. Al die mensen die je moet voorzien van ontbijt, dat is een lange dag”, zei Martien Meiland daarover tegen Shownieuws. Tot in de late uurtjes vertellen Paay en Kroes over hun zangcarrière, interesses en privéleven.

Wanneer is Chateau Meiland VIPS op televisie te zien?

Chateau Meiland VIPS is iedere maandag vanaf 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over