Christmas Festival of Ice

Taylor Cole probeert het ijssculpturenfestival in ere te herstellen in Christmas Festival of Ice

RTL 8 - donderdag 30 november om 20:28

© Pickbox TV
Emma komt er in Christmas Festival of Ice achter dat de jaarlijkse ijssculptuurwedstrijd in haar woonplaats niet doorgaat. Ze legt zich er niet bij neer.

In afwachting van de examenresultaten van haar rechtenstudie werkt Emma Parker (Taylor Cole) al bij het advocatenkantoor van haar moeder.

Christmas Festival of Ice

Nu ze na haar studietijd weer terug is in haar geboortedorp, kijkt ze uit naar het jaarlijkse kerstfestival. Ze kan vooral niet wachten op de ijssculpturenwedstrijd.

Ze deed vroeger altijd samen met haar vader mee. Als ze hoort dat de wedstrijd dit jaar om financiële redenen niet door kan gaan, accepteert ze dat niet. Ze neemt Christmas Festival of Ice de taak op zich om de wedstrijd in ere te herstellen. Ze gaat op zoek naar sponsoren, artiesten en deelnemers.

Terwijl ze dat doet, komt ze tot de ontdekking dat ze meer passie heeft voor het ijsbeeldhouwen dan voor de advocatuur.

Talent

Emma ontdekt dat de lokale kerstbomenverkoper Nick Claiborne (Damon Runyan) een geweldig talent voor ijsbeeldhouwen heeft. In eerste instantie wil hij niet meedoen aan de wedstrijd, maar Emma weet hem te overtuigen.

Ze doen als team mee aan de wedstrijd, maar misschien zouden ze wel meer kunnen worden dat teamgenoten? Je ziet het in Christmas Festival of Ice.

Meer over