Close to me

Lukt het Rob om Jo te helpen in Close to Me?

NPO 2 - vrijdag 21 januari om 23:05

© KRO-NCRV
Jo heeft in deze aflevering van Close To Me weer enkele schokkende herinneringen. Haar man Rob vindt dat ze ermee naar de politie moet, maar Jo is er niet zeker van of ze Rob wel kan vertrouwen en vermoedt dat hij dingen voor haar verzwijgt.

Sinds haar ongelukkige val kan Jo (Connie Nielsen) zich niets meer herinneren van het afgelopen jaar. Het is daarom maar goed dat ze in de misdaadthriller Close to me zoveel steun heeft aan haar man.

Christopher Eccleston

"Rob is een makelaar van middelbare leeftijd die al een hele poos met Jo getrouwd is", zegt Christopher Eccleston over zijn personage in de verfilming van Amanda Reynolds' bestseller. "Hij realiseert zich dat het zijn taak is om zijn vrouw te helpen bij haar herstel. Maar zijn zaak zit in de problemen en hij is onzeker omdat zijn geld grotendeels van zijn vrouw afkomstig is."

Jo begint te vermoeden dat haar man schuld heeft aan haar ongeluk. In de aflevering van deze week keren er enkele schokkende herinneringen terug die haar aan zichzelf doen twijfelen.

Meer over