Code van Coppens: De wraak van de Belgen

Charly Luske en Tanja Jess samen te zien in Code van Coppens

SBS 6 - zaterdag 23 april om 20:30

© VTM
Staf en Mathias vieren dit jaar wel erg vroeg Kerst. Ze hebben in deze aflevering van Code van Coppens: De Wraak van de Belgen een escaperoom gebouwd rond Santa Kees, de broer van de Kerstman. Aan Charly Luske en Tanja Jess versus Evelien de Bruijn en Sandra Schuurhof om te ontsnappen.

Het huidige seizoen van Code van Coppens is al enkele maanden geleden opgenomen. Dat maakt niet alleen dat Charly Luske en Tanja Jess weer zonder al teveel problemen samen te zien zijn, maar ook dat Staf en Mathias deze aflevering wel erg vroeg Kerst vieren.

Code van Coppens: De Wraak van de Belgen

De Vlaamse broers hebben een escaperoom gebouwd rond Santa Kees, de broer van de Kerstman die een stuk minder vriendelijk is. Charly Luske en Tanja Jess moeten uit zijn ijzige klauwen zien te ontsnappen.

Hart van Nederland

Daarna is het de beurt aan Evelien de Bruijn en Sandra Schuurhof. De Hart van Nederland-collega's stonden naar eigen zeggen doodsangsten uit tijdens hun ontsnappingspoging. De Bruijn schaamde zich toen ze de beelden terugzag omdat ze niet doorhad dat ze zo veel had gevloekt en gegild. Ook ontpopte ze zich als een bazige leider. Of dit genoeg is om sneller te ontkomen dan Tanja en Charly moet blijken.

Meer over