Code van Coppens: De wraak van de Belgen

De zusters Schuurman vs musicalsterren in Code van Coppens

SBS 6 - zaterdag 9 april om 20:30

© Talpa TV
In een zware onweersbui moet het vliegtuig van Amerikaanse spionnen Katja en Birgit Schuurman een noodlanding maken in de jungle. In de escaperoomspelshow Code van Coppens: de Wraak van de Belgen nemen ze het op tegen Pia Douwes en Carolina Dijkhuizen.

Een vliegreis naar Washington verloopt niet volgens planning voor de Amerikaanse spionnen Katja en Birgit Schuurman. In een zware onweersbui moet het vliegtuig een noodlanding maken. Samen met Pia Douwes en Carolina Dijkhuizen komen ze terecht in de jungle, waar kannibalen op de loer liggen en vogelspinnen voor kriebels zorgen.

Code van Coppens: de Wraak van de Belgen

De duo’s moeten in de escaperoomspelshow Code van Coppens: de Wraak van de Belgen natuurlijk maken dat ze zo snel mogelijk wegkomen, maar welk stel gaat dat als eerste lukken?

Pia Douwes

Musicalster Pia Douwes gaat een enerverende tijd tegemoet. Na een pauze van drie jaar staat ze vanaf september weer op de planken. In de musical The Prom speelt ze de uitgerangeerde musicalactrice Dee Dee Allen, een rol van Meryl Streep in de gelijknamige film.

Meer over