Cold Comes the Night

Bryan Cranston is een engerd

Een vrouw vindt in het motel dat ze beheert een tas met geld. Als ze er met dat geld vandoor wil gaan, krijgt ze een crimineel achter zich aan.

Alleenstaande moeder Chloe (Alice Eve) runt een motel langs de snelweg. Haar belangrijkste klanten zijn prostituees, drugsdealers en ander onfris volk.

Cold Comes the Night

Dat klinkt al met al niet als de beste plek om een dochter op te voeden. Dat vindt Jeugdzorg ook.

Als Chloe niet binnen twee weken een ander huis voor haarzelf en haar dochtertje Sophia (Ursula Parker) vindt, raakt Chloe de voogdij over Sophia kwijt.

Maar Chloe en Ursula kunnen in Cold is the Night nergens anders heen. Het motel ligt in the middle of nowhere; als ze ergens anders gaan wonen is Ursula de hele tijd alleen thuis en woont Chloe te ver van haar werk.

Bovendien gaan de zaken zo slecht dat Chloe geen ander huis kan betalen.

Bryan Cranston

Dat laatste lijkt te veranderen als Chloe in een van de kamers van het motel een tas vol geld vindt. Met het bedrag in die tas zou ze bijna al haar problemen op kunnen lossen.

Logisch dus dat ze besluit hem achterover te drukken. Dat levert in Cold Comes the Night de nodige problemen op.

Die tas is namelijk van de slechtziende crimineel Topo (Bryan Cranston). Hij is dan wel bijna blind, hij is nog steeds meedogenloos en gevaarlijk. En nu wil hij zijn geld terug.

Meer over:

Reageren