College Tour met Doutzen Kroes

In deze aflevering van College Tour vertelt een nog zwangere Doutzen Kroes hoezeer ze zich verheugt op haar aanstaande baby. 

Deze spruit is inmiddels geboren (op 21 januari). Het is een jongetje dat luistert naar de ingewikkelde naam Phyllon Gorré. Enigszins achterhaald is deze herhaling van College Tour dus wel, maar dat mag de pret niet drukken. Topmodel Doutzen had nog veel meer interessants in petto voor de aanwezige studenten en presentator Twan Huys.

Amerikaanse Vogue

Zo vertelde de Friezin dat ze ooit een privéjet huurde van new York naar Baltimore om een concert van haar grote idool Beyoncé bij te wonen. Verder hoopt ze ooit de cover van de Amerikaanse Vogue te sieren, denkt ze er sterk over na om van haar naam een merk te maken met bijvoorbeeld een parfum of kleding en bleek ze het niet zo op Geert Wilders te hebben.

Nieuwe klus

Ook liet Doutzen (26) weten niet bang te zijn om na de bevalling niet meer aan de bak te komen als model. In dat laatste heeft ze al gelijk gekregen. Een paar dagen geleden twitterde ze dat er een nieuwe grote klus op stapel stond en dat ze popelde om weer aan het werk te gaan. Alles 'giet dus gewoon oan' met Doutzen.

Reageren