Comedy Central (Roast) Kater van 2020

Bekend Nederland blikt hilarisch terug op gruweljaar

Com. Centr. - vrijdag 1 januari om 20:00

© Comedy Central
Deze keer geen Roast, maar een kater. Die van 2020 natuurlijk. In de Comedy Central Kater van 2020 blikken comedians en BN’ers terug op een gruweljaar waarin alles wat er mis kon gaan ook daadwerkelijk misging.

Comedy Central pakt op 1 januari groots uit met de Comedy Central Kater van 2020. Vijf comedians uit Nederland en België blikken samen een heleboel bekende Nederlanders terug op alle grootse, dramatische en herkenbare gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Ze laten ons meegenieten met hun persoonlijke kater van 2020. Want een jaar als 2020 biedt genoeg munitie voor ijzersterke comedy.

Famke Louise en Peter Pannekoek

De scènes van comedians Jörgen Raymann, Jeroom Snelders, Soundos El Ahmadi, Alex Ploeg en Rayen Panday worden afgewisseld met een reeks sketches waarin BN'ers als Famke Louise, Nienke Plas en Resley Stjeward, en Gerard Joling de hoofdrollen spelen. Ook Tygo Gernandt, 'Mol' Jeroen Kijk in de Vegte, De Jeugd van Tegenwoordig, Bastiaan en Tooske Ragas, Karin Bloemen, Ruben van der Meer en Horace Cohen komen voorbij. Natuurlijk is Peter Pannekoek ook van de partij.

Bekijk hier vast een voorproefje:

De Comedy Central Kater van 2020 is om 20:00 uur te zien bij Comedy Central

Meer over