Ghosts

Comedy Central zendt het tweede seizoen van Ghosts uit

Com. Centr. - maandag 23 oktober om 20:31

© YouTube still (via Rotten Tomatoes TV)

Comedy Central zendt de komende weken het ijzersterke en hilarische tweede seizoen van sitcom Ghosts uit. Bereid je dus snel voor op nieuwe en spookachtige avonturen.

Mocht je deze serie nog niet kennen, praten we je graag even bij. 

Ghosts

Ghosts is een Amerikaanse komedieserie die oorspronkelijk geïnspireerd is op de gelijknamige Britse reeks. Het verhaal draait om Samantha (Rose McIver) en Jay (Utkarsh Ambudkar), een jong stel dat een oud, krakkemikkig landhuis genaamd Woodhouse erft. Ze dromen ervan om het om te toveren tot een gezellige bed & breakfast. Maar hun plannen worden abrupt verstoord wanneer ze ontdekken dat het er spookt... en niet zo’n beetje ook.

Alsof dat nog niet erg genoeg is, hebben de spoken ook hun eigen stem in dit verhaal. De unieke personages uit verschillende tijdperken zijn behoorlijk zenuwachtig vanwege alle ophef rond de verbouwing en dat Samantha de eerste levende persoon is die hen kan horen en zien.

Tweede seizoen

Het eerste seizoen eindigde - zowel letterlijk als figuurlijk - met een knal. Sam en Jay ontvingen hun allereerste gasten in hun B&B, maar dat verliep niet bepaald vlekkeloos. Ze tuimelden namelijk door een deel van de vloer dat besmet was met termieten. Het tweede seizoen gaat vanaf hier verder en brengt meteen slecht nieuws voor Jay. Ondanks de harde klap van die specifiek val kan hij de wezens immers nog steeds niet zien of horen.

Of dat dit seizoen nog goed komt, gaan we natuurlijk niet verklappen. Kijk hieronder de eerste trailer.

Nieuwsgierig naar meer? Het tweede seizoen van de Amerikaanse versie van Ghosts is vanaf maandag 23 oktober wekelijks om 20:30 uur te bewonderen op Comedy Central. Vanavond begint met een dubbele aflevering.

Meer over