Matthijs gaat door in concert

Registratie van Matthijs Gaat Door in Concert te zien

NPO 1 - donderdag 28 juli om 20:34

© https://pers.bnnvara.nl/
Matthijs van Nieuwkerk, presentator van Matthijs Gaat Door, nam een groot aantal muzikale gasten uit zijn show mee naar de Ziggo Dome. Onder begeleiding van de Sven Hammond Big Band gaven onder meer Typhoon, André van Duin en Jan Rot er een optreden.

Muziekoptredens zijn een belangrijk ingrediënt van Matthijs Gaat Door, de talkshow van Matthijs van Nieuwkerk. Begeleid door de Sven Hammond Big Band lieten al heel wat Nederlandse artiesten zich in het programma van een verrassende kant zien.

Matthijs Gaat Door in Concert

In maart van dit jaar deelde de presentator zijn liefde voor muziek met duizenden fans in de Ziggo Dome. Matthijs Gaat Door in Concert is een registratie van dit eenmalige evenement, met optredens van onder anderen Typhoon, Hans en Candy Dulfer en Krezip. André van Duin zong een bijzonder duet met Danny Vera, en de in april overleden Jan Rot gaf met een uitvoering van Leonard Cohens 'Hallelujah' een van zijn laatste optredens. Ook Van Nieuwkerks goede vriend Rob Kemps van Snollebollekes mocht niet ontbreken.

Meer over