Contract to Kill

Steven Seagal knokt met terroristen in Contract to Kill

RTL 7 - maandag 29 mei om 22:48

© http://sync.xprsdata.com/
Steven Seagal speelt in Contract to Kill een CIA-agent die een terroristische aanslag probeert te voorkomen.

De terroristische organisatie Al Qaida grijpt alles aan om onrust te zaaien in de wereld. De extremisten zijn zelfs bereid om heel vreemde samenwerkingen aan te gaan.

Contract to Kill

Wat heet. In dit Steven Seagal-vehikel gaan de moslimterroristen van Al Qaida samenwerken met een Mexicaans drugskartel. 

Onlogisch? Jazeker! Maakt dat uit? Nee!

Seagal speelt in Contract to Kill een CIA-agent die in Mexico is om onderzoek te doen naar terroristen die daar vastzitten. Zo ontdekt hij dat Al Qaida snode plannen heeft.

De terroristen willen smokkelroutes van een Mexicaans drugskartel gebruiken om wapens Amerika binnen te smokkelen. Laat het maar aan Steven Seagal over om zo’n aanval op Amerika te stoppen.

Om de een of andere reden moeten hij en zijn collega's, FBI-agent Zara Hayek (Jemma Dallender) en dronepiloot Matthew Sharp (Russell Wong), daarvoor wel eerst naar Istanboel.

Steven Seagal

Dat de beste jaren van Steven Seagal al een tijdje achter hem liggen, wisten we al. Toch bleef de oude vechtersbaas maar films maken.

Niet dat hij in die films zijn best nog deed. Ook in Contract to Kill kreunt en steunt Seagal zich weer een weg door zijn scènes: van de atletische vechtsporter die hij vroeger was is niets meer over.

Meer over