Costa!!

Abbey Hoes valt voor de charmes van Soy Kroon in romcom Costa!!

RTL 8 - maandag 30 oktober om 20:28

© Dutch FilmWorks
Een nieuwe generatie feestende jongeren reist in Costa!! af naar Spanje om de ooit zo fameuze club een nieuw leven in te blazen.

In 2001 maakten toenmalige ‘soapies’ als Katja Schuurman, Georgina Verbaan en Daan Schuurmans het Spaanse Salou onveilig in Costa!

Costa!!

Als proppers haalden ze toeristen de club binnen en beleefden ze amoureuze escapades. In 2022 betekent clubpromotie iets heel anders. De nieuwe generatie is influencer, gewapend met sociale media.

Anna (Abbey Hoes), dochter van Frida (Katja Schuurman) reist in Costa!! met haar vriendin Bibi af naar Spanje om de fameuze club te zien waar haar moeder ooit werkte. Dat blijkt inmiddels een verkrotte karaokebar. De meiden zetten, samen met een groep kersverse plaatselijke vrienden, alles op alles om de club weer in ere te herstellen.

De ‘Battle of the Bars’ komt daarbij als geroepen. Intussen zorgen de zon, zee en het bruisende nachtleven voor de nodige passie.

Serie!!

Costa! werd al snel opgevolgd door een serie. Daar verschenen vier seizoenen van bij BNN. Ook Costa!! wordt nu opgevolgd door een serie, ditmaal op Netflix. Wanneer Costa!! de serie uit zal komen is nog niet bekend, maar de opnames zijn al afgerond.

Meer over