Cougar Town

20 september 2011 00:01 | kijktips | Door Televizier

Heeft u weleens goed op de titelaankondiging van Cougar Town gelet? De makers hebben een grapje uitgehaald met de titel van deze comedy, die vanavond verdergaat met nieuwe a?evering uit het tweede seizoen.

Cougar Town sloeg oorspronkelijk op het fenomeen dat vrouwen van middelbare leeftijd daten met veel jongere mannen. Maar nu hoofdrolspeelster en 40+’er Jules Cobb (Courteney Cox) een relatie heeft met haar buurman en 40+’er Grayson (Josh Hopkins), gaat die vlieger dus niet meer op.

Cougar Town draait nu vooral om een hechte vriendengroep in zonnig Florida, die alle levens- en liefdes- perikelen met elkaar deelt. Omdat de comedy toch vastzit aan deze titel, maken de makers elke week een andere, grappige opmerking over Cougar Town.

Deze week: ‘goede voornemens voor het nieuwe jaar: van deze stomme titel gaan houden en drie kilo afvallen’. In deze nieuwe a?evering komen Jules en Grayson tot de ontdekking dat ze heel anders omgaan met bepaalde situaties. Is het dan nog wel verstandig om hun prille relatie voort te zetten?

Meer over