Council of dads

Drie bonusvaders

De vier kinderen van het gezin Perry hebben in de nieuwe dramaserie Counsil of Dads drie reservevaders. Hun eigen vader Scott is ziek en maakt zich zorgen over de toekomst van zijn gezin. Daarom heeft hij de hulp ingeroepen van drie goede vrienden.

Het is een bijzondere familie, waarover de nieuwe dramaserie Council of dads gaat: de vier kinderen van het gezin Perry hebben maar liefst drie bonusvaders. Hun echte vader Scott heeft kanker en maakt zich zorgen over de toekomst van zijn gezin. Samen met zijn vrouw Robin (Sarah Wayne Callies) heeft hij daarom drie goede vrienden gevraagd om reservevader te zijn, mocht hij er straks niet meer zijn.

Michele Weaver

En zo gebeurt het dat Anthony, Larry en Oliver een belangrijke rol gaan spelen in de levens van de al wat oudere Lulu (Michele Weaver), de temperamentvolle puber Theo, de geadopteerde Charlotte en de jongste telg JJ. Deze zevenjarige jongen werd als meisje geboren. Onlangs werd bekendgemaakt dat Council of dads na dit eerste seizoen alweer stopt.

Bekijk hier de trailer van Counsil of dads

Geen aflevering missen van Counsil of Dads? Download de gratis app van TVgids.nl en krijg een handige melding voor een nieuwe aflevering.

Meer over: