Couples Retreat

Vince Vaughn gaat in relatietherapie

SBS 9 - zaterdag 13 juni om 22:20

© http://www.tvp.pl/fotopat/serwis/
Vier bevriende stellen gaan samen op vakantie naar een tropisch eiland. Een van de stellen is er om hun huwelijk te redden met relatietherapiesessies. De andere koppels komen er pas op het eiland achter dat die sessies verplicht zijn.

Het huwelijk van Jason (Jason Bateman) en Cynthia (Kristen Bell) heeft betere tijden gekend. Om hun relatie te redden gaan ze op vakantie naar een tropisch eiland. In het resort waar ze verblijven gaan ze in relatietherapie.

Couples Retreat

Jason en Cynthia hebben goede vrienden. Als ze horen van de huwelijksproblemen besluiten drie bevriende stellen met hen mee te gaan op vakantie.

Je vrienden steunen en vakantie vieren op een tropisch eiland, dat klinkt helemaal niet verkeerd. Behalve dan dat die stellen in Couples Retreat pas op dat eiland ontdekken dat de therapiesessies verplicht zijn.

Dat was niet de bedoeling! Tijdens die sessies wordt al snel duidelijk dat het bij de andere stellen ook niet alleen maar rozengeur en maneschijn is.

Vince Vaughn

Dave (Vince Vaughn) en Ronnie (Malin Akerman) hebben het zo druk met de kinderen dat ze nauwelijks nog tijd voor elkaar hebben. Lucy (Kristin Davis) baalt ervan dat Joey (Jon Favreau) nogal veel naar andere vrouwen kijkt.

De gescheiden Shane (Faizon Love) heeft tegenwoordig een twintig jaar jongere vriendin: Trudy (Kali Hawk).

Lukt het Cynthia en Jason om hun huwelijk te redden? En wat gebeurt er met de andere koppels? Je ziet het in Couples Retreat.

Meer over