Kijktip!

Dramatische rechtszaalmomenten vastgelegd in Court Cam

Crime + Inv. - vrijdag 4 juni om 21:00

© https://amcnetworks.es/area-privada/

Het tv-programma Court Cam laat de meest dramatische momenten uit de Amerikaanse rechtszalen zien. Betrokkenen van toen vertellen het verhaal achter de vaak heftige en emotionele beelden.

Woede over de uitspraak of verbijstering over een verklaring; in de loop der jaren zijn heel wat dramatische reacties in het Amerikaanse gerechtshof op video vastgelegd. Beelden die soms zelfs het nieuws haalden, maar waarvan het echte verhaal lang niet bij iedereen bekend is. Het tv-programma Court Cam van tv-zender Crime + Investigation brengt daar verandering in. Betrokkenen van toen vertellen aan de hand van de originele beelden het verhaal achter de reacties.

Dan Abrams

Court Cam-presentator Dan Abrams spreekt iedere aflevering met mensen die erbij waren toen de reacties zich voltrokken. Vaak herinneren ze het zich nog levendig, hoe lang het ook geleden is. Rechters, getuigen, verdachten én slachtoffers vertellen nu voor eens en altijd het verhaal áchter het verhaal bij de heftigste en emotionele beelden uit in de rechtszaal.

Court Cam zie je elke vrijdag om 21:00 uur op Crime + Investigation

Meer over