Court Cam

Een intiem kijkje in de rechtbank in hitserie Court Cam

Crime + Inv. - vrijdag 19 november om 21:00

© Tomasz.Wysocki@aetn.co.uk

Altijd al een kijkje achter de schermen willen krijgen in een rechtszaal? Schakel dan vanavond over naar Crime+Investigation voor het derde seizoen van Court Cam. Deze reeks neemt je mee naar de meest verbluffende en emotionele momenten op een plek waar levens veranderende vonnissen worden uitgesproken.

Of het nu gaat om angstaanjagende uitbarstingen, idioten beklaagden of rechters die van woede uit elkaar barsten: de populaire Crime+Investigation serie Court Cam is erbij. De reeks biedt namelijk toegang tot verbazingwekkende rechtszaalmomenten van de meest spraakmakende processen tot indrukwekkende zaken in rechtbanken die je normaal nooit zo snel op tv ziet. En dus telt maar één ding: je moet het met je eigen ogen zien om te geloven dat dit daadwerkelijk gebeurt.

Dan Abrams

Het is echter niet alleen het spraakmakende dat de boventoon voert. Court Cam probeert namelijk ook antwoord te vinden op die ene vraag: Wat ging hieraan vooraf? Aan de hand van interviews met rechters, getuigen, omstanders en slachtoffers probeert presentator Dan Abrams de kijkers niet alleen context te bieden van de zaak, maar ze ook op het puntje van hun stoel te krijgen.

Fascinerende beelden

Volgens de voor een Emmy Award-genomineerde presentator Dan Abrams ligt bij dat realisme dan ook de kracht, zo vertelde hij eerder in een interview met Good Morning America. “Ik denk dat mensen altijd al wel gefascineerd zijn door het drama in rechtszalen. Dat zie je aan het feit dat mensen daar heen gaan om te kijken”, legt hij uit. “Maar wij gaan nog een stapje verder. We nemen de geweldigste, meest verbazingwekkende, meest hartverwarmende en meest inspirerende momenten, geven er context aan en spreken met betrokkenen. En dat maakt het enorm fascinerend.”

Court Cam is iedere vrijdag om 21:00 uur te zien op Crime+Investigation.

Meer over