Cowboys

Steve Zahn ontvoert zijn transgender zoon in dramafilm Cowboys

Filmbox - maandag 5 september om 20:30

© http://www.betv.be/press

Wat krijg je als je alle clichés van een ruige western combineert met invloeden uit de LHBGT+-wereld? Juist, de krachtige en meeslepende dramafilm Cowboys. Benieuwd? Je bekijkt 'm vanavond om 20:30 uur op FilmBox.

In de dramafilm Cowboys uit 2020 neemt Troy (Steve Zahn) zijn zoon Joe (Sasha Knight) mee op een trektocht door het ruige Montana. Dit is niet echter zomaar een leuk uitje, want de twee zijn eigenlijk op de vlucht en hopen de Canadese grens te halen door zo min mogelijk op te vallen. Echter, heel geruisloos gaat dat niet. Een buitenbeentje binnen de lokale politie, Faith (Ann Dowd) zit achter hen aan. Tot ze de ware reden van de ontsnapping ontdekt.

Cowboys (2020)

Als Faith namelijk dieper in de zaak duikt, ontdekt ze al snel dat deze vermeende ontvoering anders in elkaar steekt dan ze van tevoren dacht. Joe blijkt namelijk transgender te zijn en zijn vader Troy heeft hem gekidnapt om hem te beschermen tegen zijn intolerante moeder (Jillian Bell). Troy leidt echter aan psychische problemen en ontbeert in de wildernis de broodnodige medicatie. Lukt het Faith hem op tijd te vinden voordat Joe straks echt in gevaar is? Het belooft een ware race tegen de klok te worden die weinig winnaars zal kennen.

De film Cowboys is vanavond om 20:30 uur te zien op FilmBox. Deze tv-zender is gratis voor Ziggo-abonnees en te vinden op kanaal 100. 

Meer over