Criminal minds

Joe Mantegna moet bedelen bij Kirsten Vangsness in Criminal Minds

NET 5 - woensdag 10 januari om 20:30

© ABC Studios Inc
Na de vondst van twee nieuwe slachtoffers gaan David Rossi en de agenten van de Behavioral Analysis Unit in deze aflevering van Criminal Minds op zoek naar overeenkomsten. Al snel rijst het vermoeden dat er een netwerk van seriemoordenaars actief is.

Het lopende seizoen van Criminal Minds, dat als ondertitel Evolution kreeg, heeft een duidelijke rode draad. In Washington D.C. zijn kort na elkaar twee mannen aangetroffen die op een heel specifieke manier zijn vermoord: hun ruggenmerg is doorgesneden. Beide slachtoffers zijn aantrekkelijke dertigers en waren met een soortgelijk profiel actief op dezelfde datingapp.

Joe Mantegna

David Rossi (Joe Mantegna) en de Behavioral Analysis Unit gaan op zoek naar een overeenkomst met de vorige zaak, waarin zestien slachtoffers zijn gevonden in een scheepscontainer. Het lijkt erop dat er een netwerk van seriemoordenaars actief is, aangestuurd door een onbekende man. De zaak is zo groot dat Rossi vraagt of Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) terug wil komen naar de BAU.

Wanneer is Criminal Minds in Nederland op televisie te zien?

Criminal Minds is sinds 3 januari weer iedere woensdag om 20:30 uur te zien op Net5.

Meer over