Crush

Liefde die te mooi om waar te zijn is in Crush

RTL 7 - woensdag 28 juni om 20:27

© https://webphoto.canal-plus.com/prod/
Een teruggetrokken miljonair denkt de liefde gevonden te hebben, maar heeft ze wel de juiste bedoelingen?

Tech-miljonair Chris Decker (Cameron Monaghan) en zijn vrouw zijn net gescheiden. Sinds hij alleen is, leeft hij een afgezonderd en eenzaam leven in zijn zeer goed beveiligde woning.

Crush

Tijdens het boodschappen doen ontmoet hij de charmante Sky (Lilly Krug). Al snel wordt hij verliefd op haar. Ze krijgen een passievolle relatie en ze helpt hem om een beetje uit zijn schulp te komen.

Als Chris gewond raakt nadat hij op straat is aangevallen, trekt Sky bij hem in om hem te verzorgen. De relatie lijkt eigenlijk te mooi om waar te zijn.

En dat is het ook.

Cameron begint te vermoeden dat er iets niet helemaal in de haak is door vreemd gedrag van Sky. Als haar huisgenote onder mysterieuze omstandigheden overlijdt, begint hij zich echt zorgen te maken. Heeft hij meer problemen in huis heeft gehaald dan hij aankan? Je ziet het in Crush.

David Loughery

Crush is geschreven door David Loughery en het thema van de film is niet nieuw voor hem. De zes films die hij voor Crush geschreven heeft (Lakeview Terrace, Obsessed, BlindSided, Nurse, Intruder en Fatale) hadden allemaal een vergelijkbaar verhaal.

Ze gaan allemaal over mensen die worden geterroriseerd door een doorgedraaid persoon die op het eerste gezicht vriendelijk leek.

Dat is een spannend gegeven, maar helaas zijn ze allemaal even voorspelbaar.

Meer over