CSI Miami: liefde op de plaats delict

Eric en Calleigh komen in deze aflevering van CSI: Miami weer nader tot elkaar. Voor de trouwe kijker was hun romance al geen geheim meer, maar voor de collega's wel.

Ryan ontdekt dat er iets moois opbloeit tussen de twee tijdens een onderzoek naar de moord op een stewardess. Hij vertelt het door aan Natalia die het niet kan of wil geloven. Eric dagdroomt intussen hoe hij in de eerste klas van het vliegtuig met zijn vriendinnetje champagne zit te nippen...

Vluchtige relaties
Verhoudingen op de werkvloer zijn in CSI: Miami tot dusver van korte duur. Horatio's bruid Marisol kwam kort na de trouwerij om het leven, Calleigh zoende met haar ex, detective Jake Berkeley, maar was hem gelijk weer zat en de verkering van Eric en Natalia was ook in een vloek en een zucht voorbij.

Happy end?
Hoe zal het Eric en Calleigh vergaan? Het ergste valt te vrezen. De acteurs (Adam Rodriguez en Emily Procter) gaven een half jaar geleden te kennen dat de relatie wat hun betreft 'een eeuwigheid' mocht duren. Maar vorige maand lekte uit dat Adam de serie gaat verlaten en leek de kans op een happy end verkeken.

Reageren