Daddy's Home

Gevecht tussen twee vaders

RTL 7 - dinsdag 22 december om 23:00

© © 2018 ???? ???????????? ????
Brad (Wil Ferrell) probeert een goede stiefvader te zijn voor Sara's kinderen. Wanneer hun biologische vader Dusty (Mark Wahlberg) langskomt, zijn de poppen aan het dansen.

Stiefvader Brad Whitaker is gelukkig getrouwd met Sarah en hoopt dat zijn stiefkinderen van hem houden en hem als een vader behandelen. Alles gaat goed totdat de biologische vader, Dusty Mayron, opduikt.

Daddy's Home

Het duurt niet lang voordat de rapen gaar zijn. Brads stiefkinderen beginnen steeds meer Dusty op de eerste plaats te zetten, iets wat een doorn in het oog van Brad is.

Maar ook Dusty voelt de hete adem van Brad in zijn nek. Hij probeert het onderste uit de kan te halen om een goede indruk als vader achter te laten.

Door deze verhitte strijd verliezen Dusty en Brad in Daddy's Home wel uit het oog waar vaderschap echt om draait.  

Will Ferell

Will Ferell en Mark Wahlberg werken graag samen, ze hebben een goede chemie met elkaar. Dat zagen we al terug in de film The Other Guys uit 2010.

Niet zo vreemd dat er al snel plannen waren om een vervolg op deze Daddy's Home te maken.

Deze Daddy's Home 2 verscheen in 2017. Ook het publiek ziet deze twee graag samen op het witte doek, aangezien beide delen samen ruim vierhonderd miljoen dollar opbrachten. 

Meer over