Dag en nacht

Raymonde de Kuyper zoekt haar dochter constant op in ziekenhuisserie Dag & Nacht

NPO 1 - woensdag 26 april om 20:33

© Elvin Boer
Vivi vindt het maar wat gezellig om in hetzelfde ziekenhuis te werken als haar dochter Ella, het hoofd van de verloskundeafdeling. Ella houdt liever wat afstand op de werkvloer. Er wacht haar in deze aflevering van Dag & Nacht een belangrijke beslissing.

De moeder van Ella (Kim van Kooten) is nooit ver weg in de ziekenhuisserie Dag en Nacht van AVROTROS. Vivi werkt namelijk in hetzelfde ziekenhuis als Ella, het hoofd van de afdeling verloskunde. Vivi vindt dat erg gezellig, maar haar dochter heeft daar zo haar eigen ideeën over. Deze week besluit de zwangere Ella een echo te laten maken en hakt ze een knoop door.

Raymonde de Kuyper in Dag & Nacht

Voor de rol van Vivi kozen de makers van Dag en nacht actrice Raymonde de Kuyper, die bij verschillende generaties kinderen beter bekend is als Roos van der Zande uit Villa Achterwerk, het legendarische kinderprogramma van de VPRO. Tegenwoordig staat De Kuyper - officieel is het jonkvrouw Raymonde Virginie Angélique de Kuijper - vooral veel op de planken en laat ze zich zien als de oma in de AH-reclames.

Meer over