Dag en nacht

Benja Bruijning moet op het matje komen bij zijn vader in Dag & Nacht

NPO 1 - woensdag 24 mei om 20:34

© AVROTROS
Kinderarts Jerry heeft de zwangere Ella zijn liefde betuigd en wil met haar verder. Jerry's vader drukt zijn getrouwde zoon echter in deze aflevering van Dag & Nacht op het hart dat hij zijn familie kapotmaakt door alleen maar te denken zijn eigen geluk.

Nu verloskundige Ella (Kim van Kooten) en collega Jerry (Benja Bruijning) hebben besloten samen verder te gaan, is er nog de kwestie van Jerry's huidige situatie. De kinderarts is getrouwd en heeft een zoon, maar zijn huwelijk is op sterven na dood. In de ziekenhuisserie Dag & Nacht vertelt Jerry's vader hem dat hij zijn familie kapotmaakt door alleen aan zijn eigen geluk en dat van Ella te denken.

Benja Bruijning over Dag & Nacht

Hoewel er officieel nog geen mededeling is gedaan over een eventueel tweede seizoen van Dag en nacht leek acteur Benja Bruijning onlangs zijn mond voorbij te praten tijdens een interview in Koffietijd. Op een uitspraak van Loretta Schrijver over de besluiteloosheid van zijn personage mompelde de vertolker van Jerry: "Blijf kijken, misschien in seizoen 2."

Meer over