Dag en nacht

Daniel Cornelissen maakt zijn opwachting als stagiair in Dag & Nacht

NPO 1 - woensdag 19 april om 20:33

© AVROTROS
Als Louise weigert om Willem te begeleiden, neemt Ella de nieuwe stagiair onder haar hoede. Ondertussen worstelt ze in deze aflevering van Dag en Nacht ook met haar ongeplande zwangerschap. Zonder Jerry in te lichten maakt ze een afspraak bij de abortuskliniek.

Afdelingshoofd Ella (Kim van Kooten) van de kraamafdeling blijkt zelf in verwachting te zijn, maar heeft geen plannen voor een baby. Ze besluit de vader - haar getrouwde collega Jerry (Benja Bruijning) - niet in te lichten en maakt een afspraak voor een abortus.

Daniel Cornelissen

Verder maakt de nieuwe stagiair Willem (Daniel Cornelissen) zijn opwachting in de ziekenhuisserie Dag en Nacht. Omdat verloskundige Louise (Maartje Remmers) het vertikt om hem te begeleiden, neemt Ella hem zelf onder haar hoede.

Kim van Kooten in Dag & Nacht

Om zich optimaal voor te bereiden op Dag en Nacht liep hoofdrolspeler Kim van Kooten een aantal dagen mee op een echte kraamafdeling. Deskundigen van het stadsziekenhuis OLVG in Amsterdam gaven haar tips om de rol van verloskundige zo geloofwaardig mogelijk te spelen.

Meer over