Dat snap je als je ouder bent

Slaapkwesties in Dat Snap Je Als Je Ouder Bent

NPO 3 - dinsdag 30 november om 21:21

© BNNVARA
Emma Wortelboer mag weer aan de bak. In haar eerste eigen show Dat Snap Je Als Je Ouder Bent Emma volgt ze waarbij de ouders en kinderen het maar niet eens kunnen worden over een tiener-ouder kwestie. Emma gaat bij ze langs en verdiept zich in de standpunten van beiden. Lukt het haar om de twee tegenpool nader tot elkaar te brengen? 

Deze week gaat Emma Wortelboer in Dat Snap Je Als Je Ouder Bent langs bij de jonge Sterre. Zij moet iedere avond om 21.00 uur haar telefoon en laptop inleveren. Dit leidt tot veel discussies in het gezin waar Sterre en haar ouders maar niet uitkomen. Volgens Sterre mist ze zo een belangrijk deel van haar sociale leven. Volgens haar moeder is slaap belangrijker. Tja, hoe zorg je nu dat deze twee elkaar iets meer gaan begrijpen?

Emma Wortelboer

Zo'n situatie is voor Emma Wortelboer uit het leven gegrepen. "Het idee voor dit programma ontstond toen ik bij mijn ouders was. Ik had het met mijn vader over werk en werd overschreeuwd door mijn zusje die het weer eens niet eens was met mijn moeder", zo legde ze aan de start van de show uit. "Mijn vader wees ernaar en zei: 'Daar moet je eens programma over maken.' Nou, dat vond ik dus helemaal niet zo'n gek idee." En de rest is geschiedenis!

 

Meer over