Date Night

Stappen met Tina Fey en Steve Carell in Date Night

Paramount - woensdag 15 juni om 20:30

© http://info.sky.de/
Phil hoopt in Date Night met een etentje in een chique restaurant zijn ingedutte huwelijk met Claire te redden. Eén ding is zeker: de sleur is die avond ver te zoeken.

Phil (Steve Carell) en Claire Foster (Tina Fey) zijn in Date Night het prototype van een uitgeblust stel. Ze zorgen voor hun kinderen, gaan naar hun werk, komen thuis en gaan naar bed. Eén avond in de week is het 'date night': dan maken ze tijd voor elkaar. 

Date Night

Als een bevriend koppel gaat scheiden vanwege de sleur in hun huwelijk, gaan bij Phil alle alarmbellen af: hij moet zorgen dat dat bij Claire en hem niet gebeurt.

Om het uitgebluste vuur in de relatie weer wat aan te wakkeren, neemt hij Claire op Date Night mee naar een hip New Yorks restaurant. Had Phil misschien wel eerst even moeten reserveren: de tent is helemaal volgeboekt.

Met een beetje creativiteit weten Claire en Phil toch een tafeltje te regelen. Ze doen net alsof zij de Tripplehorns zijn, een stel dat gereserveerd had en niet op is komen dagen. Dat hadden ze misschien beter niet kunnen doen.

Mark Wahlberg

Blijkbaar zijn er mensen die nog wat appeltjes met de Tripplehorns te schillen hebben. En probeer zulke types maar eens uit te leggen dat je niet bent wie je eerder nog beweerde te zijn.

Naast Tina Fey en Steve Carell zijn er in Date Night nog een aantal bekende acteurs te zien. Mila Kunis en James Franco zijn de Tripplehorns.

Mark Wahlberg speelt een beveiligingsexpert die Claire en Phil helpt de Tripplehorns op te sporen. Dat doet hij in zijn blote bast, de hele film lang.

Meer over