De 25... meest spraakmakende showbizzgebeurtenissen van 2009

"Spreien, kandelaars, servetten, handdoeken, zijden bloemen, complete serviezen, kaasschaven, kerstballen. Weg! Blender, citruspers, losse kapstokken, plaids, kristal, tafellopers, keukenrol, kaasplateau..."

"...Dekbedden die Willem-Alexander en Máxima ook hadden en tien gastendoekjes. Noem maar op: alles is weg. Zelfs de konijnenbontjes op het bed heeft Yolanthe vervangen door nepbont."

Liefdesbreuk
Ellemieke Vermolen telt af in De 25 meest spraakmakende showbizzgebeurtenissen van 2009. Met natuurlijk de liefdesbreuk tussen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Jan Smit en het daaropvolgende interview dat moeder Gerda Smit aan Shownieuws gaf.

Patricia & Adam
Maar er waren meer break-ups. Zo gingen ook Patricia & Adam en Connie & Hans Breukhoven uit elkaar. Daarnaast werden er veel tranen geplengd om de dood van Michael Jackson, trok Marc-Marie Huijbregts zijn 'cavia' van zijn hoofd, stapte Beau van Erven Dorens over van RTL naar SBS 6 en werd Jody Bernals scooter liefst twee keer gestolen.

K3-Josje
En wat te denken van de zoektochten van gerenommeerde bands? Eerst maakte Kathleen bekend uit K3 te stappen, waarna de overgebleven Karen en Kristel op zoek gingen naar een vervanger. Die vonden ze in de Amsterdamse (!) Josje. Ook Di-Rect zat even met de handen in het haar toen zanger Tim Akkermans ermee kapte. Gelukkig vond ook Di-Rect een nieuwe zanger: Marcel.

Reageren