De 3 sterren camping

Campingpret met Jan Smit in herhaling De 3 Sterren Camping

NPO 3 - maandag 18 juli om 19:27

© AVROTROS
Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol verwelkomen deze week in (een herhaling van) De 3 Sterren Camping wat bekende vrienden. Met hun eerste gasten wordt het hoe dan ook een muzikale dag. Jan Smit, Dave von Raven en Jeangu Macrooy komen langs.

Het luxe campingleven is Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol duidelijk goed bevallen. Voor de tweede keer openen ze De 3 Sterren Camping, waar bekende vrienden weer welkom zijn voor een goed gesprek, leuke activiteiten en een muzikale avond.

Jan Smit in De 3 Sterren Camping

Wie natuurlijk nooit nee zegt tegen het trio is mede-Volendammer Jan Smit. De vier mannen stonden jaren geleden al samen op de camping in Smits realitysoap De zomer voorbij en hadden toen al de grootste lol met elkaar. Nu gaan ze de yogamat op, al is het de vraag of Tol hier het geduld voor heeft.

Dave von Raven en Jeangu Macrooy

Andere gasten zijn Dave von Raven en Jeangu Macrooy, ook geen onbekenden voor Smit. De frontman van The Kik deed in 2014 mee aan Beste zangers en vorig jaar stonden zowel Smit als Macrooy op het Songfestivalpodium. (HH)

Meer over