De 3 sterren camping

Nick, Simon en Kees zijn creatief met klei

NPO 3 - woensdag 17 november om 20:30

© AVROTROS
Nick, Simon en Kees ontvangen deze week in De 3 Sterren Camping Edwin Evers, Jörgen Raymann en muzikant Simon de Wit op hun grasveld. De heren moeten meteen hun creatieve kant laten zien op de camping. Ze moeten elkaars hoofd namaken met klei.

Het wordt een dag vol mannenhumor op De 3 sterren camping. Nick, Simon en Kees ontvangen Edwin Evers, Jörgen Raymann en muzikant Simon de Wit alias Blanks. De Groninger brak in Nederland en Amerika door met zijn jaren 80-versies van de laatste hits, maar met zijn eigen muziek is hij inmiddels ook een grote aan het worden.

Edwin Evers

Het is een stel creatievelingen bij elkaar, maar zijn ze ook creatief met klei? Ze komen erachter tijdens de eerste groepsactiviteit, waarbij ze elkaars hoofd moeten namaken met het spul.

Bij een dagje camping hoort ook muziek en daar gaan de muzikaalsten van het stel voor zorgen. Nick en Blanks willen een remix maken van de guilty pleasures van Evers en Raymann. Maar door de tijdsdruk en Nicks perfectionisme verloopt dit niet heel soepel.

Meer over