De 3 sterren camping

Nick, Simon en Kees zijn terug met De 3 Sterren Camping

NPO 3 - woensdag 3 november om 20:25

© AVROTROS
Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol verwelkomen in dit tweede seizoen van De 3 Sterren Camping weer bekende vrienden op hun luxecamping. Met hun eerste gasten wordt het sowieso een muzikale dag. Jan Smit, Dave von Raven en Jeangu Macrooy komen langs.

Het luxe campingleven is Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol duidelijk goed bevallen. Voor het tweede jaar op rij openen ze De 3 Sterren Camping, waar bekende vrienden weer welkom zijn voor een goed gesprek, leuke activiteiten en een muzikale avond.

Jan Smit

Wie natuurlijk geen nee zegt tegen het trio, is mede-Volendammer Jan Smit. De vier mannen stonden jaren geleden al samen op de camping in Smits realitysoap De zomer voorbij en hadden toen al de grootste lol. Nu gaan ze de yogamat op, al is het de vraag of Tol hier geduld voor heeft. Andere gasten zijn Dave von Raven en Jeangu Macrooy, ook geen onbekenden voor Smit. The Kik-frontman deed in 2014 mee aan Beste zangers en dit jaar stonden zowel de Jan Smit als Macrooy op het Songfestivalpodium.

Meer over