De 3 sterren camping

Romy Monteiro komt langs in De 3 Sterren Camping

NPO 3 - woensdag 15 december om 20:26

© AVROTROS
Romy Monteiro, Najib Amhali en Daan Boom krijgen in deze aflevering van De 3 Sterren Camping een cursus lachyoga, maar gek genoeg kan deze groepsactiviteit niet iedereen bekoren. Een middag handboogschieten eindigt juist met een emotioneel muzikaal moment.

Najib Amhali, Romy Monteiro en Streetlab-presentator Daan Boom zijn doorgaans vrolijke mensen, dus je zou denken dat de groepsactiviteit in De 3 Sterren Camping perfect bij hen past. Ze krijgen een cursus lachyoga, waarbij ze uit het niets hun lach moeten opwekken. Maar gek genoeg staat niet iedereen te springen om deze antistressworkshop.

Nick & Simon

Gelukkig staat er meer op het dagprogramma. Zo gaan Nick, Simon en Kees handboogschieten met Amhali, een activiteit die in dit geval eindigt met een emotioneel muzikaal moment. 's Avonds is er ook tijd voor muziek en de vraag is of niet alleen Monteiro, maar ook Boom zijn talent laat horen. Onder zijn artiestennaam The Dean is hij tegenwoordig hard bezig om zijn droom te verwezenlijken: een beroemde rapper worden.

Meer over