De 3 sterren camping

Droom komt uit voor Sanne Wallis de Vries in De 3 Sterren Camping

NPO 3 - woensdag 5 januari om 20:26

© AVROTROS
Singer-songwriter Elske DeWall, cabaretier Sanne Wallis de Vries en zanger Ronnie Flex zijn deze week te gast op de 3 sterren camping van Nick, Simon en Kees. Het zou een wens van Wallis de Vries zijn om met Flex te zingen. Komt die droom uit?

De groepsactiviteit op De 3 sterren camping staat dit keer in het teken van Pokémon. Dat heeft te maken met campinggast Ronnie Flex, die hier helemaal weg van is. Kees Tol, Simon Keizer en Nick Schilder ontvangen ook singer-songwriter Elske DeWall. Zij heeft de camping nog maar net betreden of de Volendamse vrienden zetten haar in een kano.

Sanne Wallis de Vries

De derde gast is Sanne Wallis de Vries. Voor de cabaretier zal het extra bijzonder zijn om samen met Ronnie Flex op de camping te zitten. Ze kan zijn muziek namelijk zeer waarderen. “Ik was laatst naar een optreden van Ronnie Flex met mijn kinderen en twee vriendinnen. Ik heb de avond van mijn leven gehad”, vertelde ze onlangs in de Volkskrant. Het zou zelfs haar grote wens zijn om met hem te zingen. Komt die droom uit?

Meer over